DIT IS EEN DEMO PAGINA, ALLE GEGEVENS OP DEZE PAGINA ZIJN ONDER VOORBEHOUD

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Ontdek Ministad 2024: dé plek waar avontuur, plezier en gemeenschap samenkomen!

Stel je voor: een bruisende zomerweek vol spannende avonturen, creatieve ontdekkingen en onvergetelijke momenten. Dat is precies wat Ministad te bieden heeft! Al meer dan 50 jaar vormen wij het kloppende hart van de Rotterdamse wijk Kralingseveer, waar kinderen uit alle hoeken van de buurt samenkomen om een onvergetelijke tijd te beleven.

Of je nu droomt van sportieve uitdagingen, creatieve uitspattingen of gewoon een gezellig samenzijn met vrienden en nieuwe gezichten, bij Ministad vind je het allemaal. Onze week zit boordevol activiteiten die de verbeelding prikkelen, de zintuigen prikkelen en de lach op ieders gezicht toveren.

Maar Ministad is meer dan alleen een zomerevenement – het is een gemeenschap. Een plek waar mensen van alle leeftijden en achtergronden samenkomen om te genieten, te leren en te groeien. Hier vind je geen vreemden, alleen vrienden die je nog niet hebt ontmoet.

Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij ons voor een week vol plezier, vriendschap en avontuur. Kom langs, maak herinneringen en word deel van iets bijzonders. Ministad wacht op jou!

De planning

Het evenement vind plaats van maandag 19 augustus tot en met vrijdag 23 augustus.

We zijn druk bezig om de planning af te ronden. Zodra we deze hebben vind je het hier en op onze facebook-pagina! Ook kun je hier klikken voor de kralingseveer-kalender. Klik op die pagina rechts onderin om het toe te voegen in je eigen agenda. Dan ben je altijd up-to-date!

De zondag voor ministad zal de gratis Buitenbioscoop plaatsvinden en de zaterdag na ministad vind Gravelpop plaats.

Kosten

Een ticket voor de hele week ministad kost €10,00 of je kan een los dagkaartje kopen voor €2,50

Wat krijgen de kinderen

Elke dag entertainment en elke dag een lunch!

Aanmelden

Niet nodig! kom gewoon langs op de maandag, koop een kaartje en neem deel aan alle activiteiten.

Geen ministad zonder sponsors! Wij bedanken: